DESPRE NOI:

LIVE & LOUD!

LivePro este o companie de productie de evenimente, formata in 2006 de Adrian Rugina, primul  din Romania care a abordat oficial si conform rigorilor meseria de Stage Manager si apoi de Production Manager, odata cu primele editii ale unor festivaluri precum B’Estfest sau Artmania.

Lenjerii de pat

In decurs de aproape un deceniu, activitatea companiei s-a extins catre majoritatea serviciilor principale si conexe din domeniul evenimentelor: servicii complete de productie, management de eveniment, design de eveniment, de scena sau de lumini, consultanta si proiectare, booking si, in cele din urma, servicii de inchiriere de echipamente. Una dintre diviziile LivePro este The Backline Shop, primul si cel mai important operator de backline din Romania.

 • Portofoliu

  In primul rand, putem spune ca am coordonat productia celor mai mari evenimente live din Romania: Madonna, Depeche Mode, Red Hot Chilli Peppers, Lady Gaga, Roger Waters – The Wall, Iron Maiden.

  Incepand din 2013, am inceput sa activam si pe piete externe, coordonand productiile Rihanna si Lady Gaga la Istanbul.

  Am avut ocazia sa lucram indeaproape si pentru perioade indelungate cu principalii organizatori de evenimente din Romania: Emagic, Artmania, Marcel Avram / East Entertainment, Phoenix Entertainment, Kompas Events, Project Events sau Promusic Production.
  Lenjerii de pat
  Am colaborat cu cele mai importante festivaluri, atat in postura de management cat si in postura de furnizori de echipamente: BEstfest, ArtMania, Sonisphere, OST Fest, Rock The City, Peninsula, Rockstadt Extreme Fest, Electric Castle, Blaj aLive, Balkanik, Bucharest Comedy Week, Maximum Rock, Metalhead Meeting, Wonder Day sau Gărâna Jazz,

  Am avut onoarea sa lucram pentru artisti precum Peter Gabriel, Roger Waters, Depeche Mode, Victor Wooten, Steve Vai, Iron Maiden, Megadeth, Slayer, Shakira, Sting, Deep Purple, Bob Dylan, Chris Rea, Herbie Hancock, Tori Amos, Nouvelle Vague, Kraftwerk, John Mayal, Sepultura, Kylie Minogue, Lenny Kravitz, Thievery Corporation, Roisin Murphy, Jose Carreras, Helloween, Queensryche, Franz Ferdinand, Santana, Kaizer Chiefs, Manowar, Motorhead, Roxette, Morcheeba, Moby, Texas, Pulp, Gorillaz, Wu Tang și mulți, mulți alții. 

  Printre colaborarile noastre in domeniul corporate se numără cele cu UEFA (finala Cupei UEFA de la Bucuresti), Vodafone, Cosmote, Coca Cola, Heineken, Toyota sau BMW.