LIVE EVENT SERVICES:

Servicii

LivePro este in primul rand o companie de productie de evenimente. Acest lucru, inseamna ca activitatile noastre sunt mult mai largi decat simpla inchiriere de echipamente pentru spectacole insa portofoliul nostru incepe cu:

-          Productie completa de eveniment, planificare si coordonare pentru toate resursele implicate: tehnice, de locatie, de personal specializat, promovare, electrica, catering, transporturi, ecologie, forta de munca bruta, voluntari, paza si protectie, autorizare, constructii temporare, incluizand corturi si tribune, precum si respectarea normelor legale in vigoare pentru oricare dintre sub-domenii.

-          Management de eveniment, planificare si coordonare de montaj, management de scena, regie de platou.

-          Creatie de eveniment, de la concept la bugetare si executie, in maniera si cu creativiitatea unei agentii de publicitate (BTL), dar si cu experienta unui producator de evenimente.

-          Design de eveniment, design de scena, scenografie, design de lumini de show, ambientale sau arhitecturale.

-          Masuratori tehnice, planuri de amplasament, schite de montaj si proiecte de arhitectura si design.

-          Booking de artisti pentru evenimente, concerte si petreceri.

-          Inchiriere de echipamente pentru spectacole, scenotehnica, structuri de layher, sunet, lumini, video proiectie, ecrane LED

-          Inchiriere profesionala de backline, via The Backline Shop

-          Filmare profesionala, regie, Inregistrare audio-video, montaj, post-procesare

-          Grafica video, Video-Mapping,  grafica pentru materiale publicitare, DTP.


Pe partea de inchirieri, dincolo de resursele proprii, colaboram cu alte companii din Romania, pentru a oferi cele mai bune solutii pentru orice eveniment, avand relatii si pachete de pret speciale.

In repetate randuri am colaborat insa si cu cei mai mari operatori internationali pe partea de scena, sunet, lumini si video, pentru marile productii in care am fost implicati pana acum.

A gasi resurse tehnice si nu numai, nu e neaparat complicat. A obtine insa preturi bune, a le integra corect intr-un eveniment, a folosi oamenii potriviti care sa pune aparatele la lucru, este insa atuul nostru.